MOOTTORIURHEILUA KAINUULAISEEN TAPAAN!

Tervetuloa Kainuun Moottorikerhon kotisivuille. Sivuilta löydät esittelyt kerhon toiminnasta. Kerho viestii aktiivisesti myös sosiaalisessa mediassa, joten toiminnasta tiedottaminen on varmasti kaikkien saavutettavissa.


Santamäki

Santamäen moottoriurheilukeskus on monipuolinen alue, jossa voi harrastaa lajeja laidasta laitaan! Motocross, Snowcross, Enduro, Offroad ja monet muut lajit kuuluvat alueen päivittäiseen ohjelmaan.

Kilpailut

Kainuun moottorikerho järjestää monenlaisia kilpailuja ympäri vuoden. Motocrossista, rallin ja offroadin kautta aina Moottorikelkkasprintteihin!


Junioritoiminta

Kerhossa panostetaan aktiivisesti juniorien valmennukseen useissa eri lajeissa. Meidän kautta pääsee myös tutustumaan useampiin lajeihin, jos ei heti löydy sitä "omaa juttua".

UUTISET

#
Lauantaina 26.9.2015 tapahtuu Santamäessä. Enduro pariajo tapahtuma alkaa aamulla (tarkempi aikataulu ja info myöhemmin), jonka jälkeen MotoKuopio tuo uudet 2016 KTM:t koeajoon. Kioski auki klo 9-17. Varaa päivä kalenteriin ja Tule mukaan!!
Sunnuntaina 20.9.2015 enduroreitin kunnostus talkoot. Reitti suljettu. Aloitamme klo 11:00. Mukaan moottorisahaa, raivaussahaa,ym. Hommien ohessa kahvia ja makkaraa
Kerhon sählyvuoro tuttuun tapaan kevääseen asti Lyseonkoulun salissa klo 17-18.30. Tervetuloa kaikki innokkaat pelaamaan!