Kainuun moottorikerhossa tapahtuu!

WAZAAAA!!!!

Kohta tärähtää!
Kainuun Moottorikerho on jättänyt Santamäen motocross radan jatkokehittämiseen hankehakemuksen Oulujärvi Leaderille. Hankkeella on tarkoitus parantaa rataa laadukkaaksi kilpailukentäksi muotoiluilla, sekä lisähiekalla. Mikäli hanke toteutuu niin se tehdään käytännössä huhti-toukokuussa 2021. Eli ensi kesänä päästäisiin nauttimaan uusista kuvioista.
Hankkeesta tulee alustavia päätöksiä 25.11.2020

Hanke vaatii hartiatöitä omarahoitusosuuden keräämiseen ja sen vuoksi ensi talvesta on taas tulossa kiireinen tapahtumien osalta. Kääritään kaikki hihat ja tehdään kaikkemme, että homma onnistuu!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Alkaa pikkuhiljaa keli näyttämään talven merkkejä ja crossirata on lanattu kelkkacrossi pohjia varten. Joten rauhotellaan crossipyörällä ajo tältä kesältä radalla nii saadaan hyvät pohjat talvea varten ja päästään kelkoilla rossailee! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Kainuun Moottorikerhon Mika Juntunen

Kausi 2020 päättyi meidän osaltamme parhaalla mahdollisella tavalla voittoon Pohjanmaan SM rallista. Kaudelle asetettu tavoite täyttyi ja pääsimme nappaamaan SM kultaa kaulaan👍 Suuret kiitokset yhteistyökumppaneille, huollolle ja ennen kaikkea mahtaville kilpa kumppaneille. Oli todella mahtavaa, kun joka kisassa sai taistella pisteistä ihan tosissaan, eikä ketään päästetty helpolla.

www.facebook.com/175318209519941/posts/1201242813594137/
... See MoreSee Less

View on Facebook

Tänään oli kerhon porukkaa ajamassa Suomussalmen Aittokosken makealla hiekka radalla. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Savo cup 50cc erä käynnissä ... See MoreSee Less

View on Facebook