Sivustoa päivitetään!

Löydät meidät myös facebookista:

Toimituksella on ollut hieman kiireitä mutta nyt tulee kaksi kelkka-enduron kisaraporttia samaan päivitykseen 🙂 Ensimmäiseksi kuitenkin pahoittelut että tämän talven ainoa Historic urhomme Mika Kemppainen jäi pois kokonaan Taivalkosken sm Enduron raportista. Korvauksena kuva Mikasta Ilomantsin karkeloista 🙂 Mika oli Taivalkoskella luokan viimeinen maaliin tullut mutta kaksi keskeyttänyttä kuitenkin voitettiin...

Sitten Ilomantsin SM Enduron tuloksiin Kainuun Moottorikerhon osalta. Edeltävän yön ja aamun vesisade ja runsas lumimäärä tekivät kisasta todella raskaan, pattia oli todella paljon ja se oli isoa. Alfa tv:ltä löytyy muuten kisasta hyvä kooste josta käy lajin luonne hienosti ilmi, komeita voltteja tuli kamerallekkin.

Mika Kemppainen ajoi Historic luokassa sijalle 4/8 ja otti viimeisen tarjolla olleen pytyn mukaan. Mikan pytty olikin ainut laatuaan meidän kerholle vaikka pari muutakin oli lähellä.

Pro luokan Markku Heikura joutui keskeyttämään ensimmäisen ek jälkeen tekniseen vikaan.

Semi-pro luokassa Mäenpään Jussi ajoi päivän parhaan tuloksen ollen sijalla 5/28. Heikki Häyrynen oli saman luokan sijalla 11 ja Toni Kärki sijalla 19.

Harraste A luokassa ajoivat Matikaisen Veli-Matti ja Korhosen Marko. Vellu sijalle 5/27 ja Marko sijalle 20/27.

16.3 olleesta Rovaniemen SM Endurosta myös hieman tulostietoa.

Semi-pro luokassa nähtiin taas hyvä veto Jussi Mäenpäältä, Jussi oli sijalla 4/24. Toni Kärki joutui keskeyttämään loukattuaan itseään reiteen, onneksi ei kuitenkaan vakavampaa sattunut.

Harraste A luokassa Matikaisen Vellu joutui keskeyttämään tekniseen vikaan. Marko Korhonen ylsi kauden parhaimpaansa ollen sijalla 10/27.

Harraste B luokassa ajanut Mikko Koskelo oli sijalla 10/16.

Vielä olisi kuun lopussa Sallassa kauden päätöskilpailu. Toivottavasti saadaan kelkat kuntoon ja koko kööri terveeksi että päästään isolla porukalla edustamaan, onhan se tuo kilvan ajo vaan lystiä hommaa!
... See MoreSee Less

View on Facebook

6 days ago

Kainuun moottorikerho ry
View on Facebook

Vintagekelkka näytösajot käynnissä kivimäessä! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Lauantaina 2.3 ajettiin Taivalkoskella kauden toinen SM kelkkaenduro. Kainuun Moottorikerhosta oli taas hyvä nippu kelkkamiehiä viivalla, tällä kertaa saatiin edellisestä kisasta poiketen enemmän tuloksia kun keskeytyksiä 😀

Semi-pro luokassa lähti matkaan Heikki Häyrynen, Jussi Mäenpää ja Toni Kärki. Meidän kerhosta kovinta kyytiä ajoi Heikki, sijalle 5/28. Toni oli sijalla 21/28. Jussin lysti loppui jo ennen kisan puoliväliä tekniseen vikaan.

Harraste A luokassa ajoivat Matikaisen Veli-Matti ja Korhosen Marko. Vellu ajoi sijalle 4/29 ja Marko sijalle 22/29.

Ensi viikonloppuna kiristellään vaijereita Ilomantsin SM endurossa! Toivotaan että saadaan hyvä kattaus kuskeja sinnekin, ja tietysti Kainuun Moottorikerhon ykköstoivo pro luokan Markku Heikura pois sairastuvalta!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Tämän talven ensimmäinen SM-kelkkaenduro ajettiin karstulassa 16.2.

Kainuun Moottorikerhon miehiä lähti viivalta viisi kappaletta mutta vain kaksi sai tuloksen.

Aloitetaan huonoista uutisista ja jatketaan loistaviin 🙂 Veli-Matti Matikainen ja Marko Korhonen Harraste A luokasta keskeyttivät tekniseen vikaan. Kärjen Toni Semi-proosta upotti kelkkansa syvään ojaan ja homma oli sillä selvä, edes ahkera kaivuutyö ei löysännyt Tonin Lynxiä pehmeästä plussakelin lumesta irti.

Kainuun Moottorikerhon Kelkkaenskan ykkösnyrkki Markku Heikura aloitti kisakauden hienosti nappaamalla ensimmäisen podium paikkansa Pro luokassa, Markku oli sijalla 3/19. Markku puheli kisan jälkeen että kelkka pelaa hienosti ja ajo oli sujunut ilman isompia virheitä...

Mäenpään Jussi ajoi Semi-pro luokassa sijalle 6/21. Hyvä ajo myös Jussilta, mies kuitenkin tiesi heti kisan jälkeen mistä olisi hieman saanut nipistettyä aikaa pois.

Alkutalven SM Kelkka sprinttejä kävivät ajamassa Veli-Matti Matikainen, Jussi Mäenpää ja Marko Korhonen. Uutiskynnyksen ylittää Veli-matin hyvin sujunut sarja Harraste A luokassa. Vellu napsi neljästä kilpailusta podium paikkoja ja tuli sieltä voittokin. Lopputuloksissa Vellulle Harraste A sarjan toinen sija sprinteistä !

Kuva Karstulan pro luokan palkintojen jaosta ja kommenteissa Markun ajuvideo EK2:n loppupäästä. Vaatimaton kolmonen kuvassa oikealla, pytty katossa 👌😀

Lauantaina Kelkkamiehet lähtevät Taivalkosken SM enduroon, saapa nähdä saadaanko sieltä täytettä palkintokaappeihin 🙂
... See MoreSee Less

View on Facebook