Sivustoa päivitetään!

Löydät meidät myös facebookista:

Vielä muutamia ratapoijuja watercross lammelle ja kovaa ajoa kelkalla Ja vesijeteillä! 😎 👌 Laittelehan viestiä jos laji kiinnostaa! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Sunnuntaina 5.5.2019 avattiin Enduron kesäkisat Riihivuorella Muuramessa. Keskisuomen maisemiin oli loihdittu todella vaihteleva Enduron reittikisa. Kilpailu ei ollut kovin pitkä mutta yksi pätkä oli maastoltaan todella vaativaa, liejuista isoa kivikkoa ja vaikeita mäkiä. Yksi pätkä oli laskettelurinteessä, toinen tämä mainittu kivikkopätkä ja kolmas pätkä oli pelkkää hiekkapohjaista kangasmaastoa. Eli kolme täysin erilaista pätkää. SM luokat kiersivät reitin kolme kertaa ja muut luokat kaksi kertaa.

Kajaanin korkeuksilla ei juuri keritty kesärenkailla reenailemaan montaa kertaa mutta sehän onkin lahjattomien puuhaa 😆

Aamupäivän lähdössä ajoi Kainuun Moottorikerhon riveistä Ville Schroderus, C3 luokassa. Villellä oli hieman ongelmia käsien tukkeutumisen kanssa ja tulos ei miestä aivan miellyttänyt. Tuloksiin kirjattiin C3 luokan sija 7/11 ja koko C luokassa Ville oli sijalla 24/50.

Iltapäivällä ajoivat SM luokat, meidän kerhosta B luokassa ajoivat Heikki Häyrynen ja Lauri Leinonen.

Laurihan nousi Endurossa B luokkaan talvella ja nyt oli Laten ensimmäinen B luokan kilpailu Enduron puolella. Late ajoi piikillä B1 luokan viimeiselle sijalle ollen kymmenes, yksi keskeyttänyt kuitenkin voitettiin. Koko B luokassa Laurin tulos olikin jo hieman parempi 28/34. Lauri puheli aamulla että olisi kiva jos ei ole viimeinen koko Been listalla ja tavoite täyttyi mukavasti ja mies olikin kisan jälkeen tyytyväinen päivän kulkuun.
B luokassa alkaa olla jo niin lajille omistautunutta ja paljon harjoittelevaa porukkaa että todella harvoin sinne noustuaan pystyy heti ajamaan kärkisijoista, välillä näitäkin toki tulee mutta he ovat etupäässä nuoria paljon ajaneita lahjakkuuksia.

Heikki ajaa kolmatta vuotta B luokkaa ja nyt tulikin paras kisatulos koskaan. B2 luokassa oli todella tiukkaa vääntöä voitosta ja Heikki joutui taipumaan kakkoseksi huikealla neljän sekunnin rökäletappiolla 😀 Pienestä jäi kiinni kun pätkäaikaa tuli kuitenkin yli 1h 6min, mutta nyt näin päin. Heikin nimiin myös kolmet luokan pohja-ajat yhdeksän pätkän joukosta. Koko B luokassa Heikki oli sijalla 3/34, kakkonen oli luonnollisesti B2 luokan voittanut neljä sekuntia nopeampi kaveri 🙂
Osallistujamäärän perusteella kuusi ensimmäistä B luokassa sai nousupisteen A luokkaa kohti. Heikille siis tämän vuoden ensimmäinen nousupojo ja pokaali mukaan.

Kohta Endurojaos pääsee aloittamaan kesäreenit kunnolla käyntiin kun kelit alkavat olla kohdillaan meidänkin korkeuksilla. Kaikki sitten myös sarjacrosseihin, hyvää reeniä olipa lajina sitten Motocross, cross country tai Enduro.

Ollaampas taas kuulolla kun tulee kisoja tai muuta mainitsemisen arvoista 🙂 Ja jos jotain sattuu mopohommat kiinnostamaan niin kerhon kautta löytää neuvoja ja ajokavereita, rohkeasti vaan yhteydenottoa kehiin.

Kuvat: sport-image ja Jan Petri Ylisuutari, kiitos heille.
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Kainuun moottorikerho ry
View on Facebook

3 weeks ago

Kainuun moottorikerho ry
View on Facebook

On tätä kevättä ja kesää otettu!👌 ... See MoreSee Less

View on Facebook